× Home Werkwijze Werken bij Connext How it is made Referenties Nieuws Koperssite Omgeving Contact
Wie is Connext

sander (10K)
Connext is een jong en nieuw bouwbedrijf, dat antwoord geeft op de vraag die hedendaagse opdrachtgevers hebben. Jarenlang hebben bouwbedrijven een kwantitatief antwoord gegeven op een kwalitatieve vraag. Bouwbedrijven dijden uit en slonken op grond van de omvang van de vraag, maar het merendeel heeft hun organisatie nooit wezenlijk veranderd als antwoord op een veranderende inhoud van de vraag. Connext wil de uitdaging van deze veranderde vraag oppakken met een nieuw bouwbedrijf.


Filosofie

Connext wil als partner van haar opdrachtgever samen naar de optimale prijs/kwaliteitverhouding toe werken, om zo een project haalbaar te maken. Dit kan zij door haar specialistische kennis van de wensen van de klant te combineren met de kennis van het bouwen. Connext kan door haar integrale planbenadering de beste verhouding creeeren tussen opbrengsten en kosten, waarbij de focus niet alleen op 'bouwen' is gericht. Connext heeft als maincontractor een netwerk gestalte gegeven, waaraan zij leiding geeft. Door dit netwerk van gespecialiseerde bedrijven (co-makers) te onderhouden is altijd de meest actuele kennis voorhanden. Connext heeft hierdoor zelf geen onnodige, gedateerde en inadequate kennis in 'eigen huis' en zij houdt mede hierdoor haar eigen kosten laag.


Samen met Spark Conceptontwikkeling kent Connext een intense consumentgerichtheid. De onderstaande clip vertelt u daar meer over.


In november 2020 waren Spark en Connext te zien in het RTL Z programma "Doe Maar Duurzaam" Onderstaand ons item uit die uitzending.